De maand mei staat in het teken van fietsen in Breda! De gemeente Breda is al geruime tijd bezig om de Bredanaar meer op de fiets te krijgen, onder de naam: ‘Breda Bicicletta’ wordt er van alles gedaan om dit te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan het gratis maken van alle fietsenstallingen, het unieke logo wat ontworpen is om het fietsen in Breda extra onder de aandacht te brengen en alle merchandise die daar bij komt kijken.

Breda is uiterst geschikt voor de fietsliefhebber! Denk bijvoorbeeld aan de gebieden rond het Mastbos, het Markdal, de Asterdplas en noem zo maar op. Allemaal plekken waar ter hartenlust gefietst kan worden. Maar ook binnen de stadsgrenzen, bijvoorbeeld door het altijd gezellige Ginneken, of richting het centrum. Er is in Breda genoeg te zien vanaf de fiets.

Eigenlijk zou het iedere maand wel een fietsmaand moeten zijn. Vooral in de maanden wanneer het weer ons fietsers goed gezind is. Fietsen is namelijk leuk, gezond en harstikke groen!

Zoek je nou nog een leuk shirt voor wanneer je op de fiets stapt, het 076Fietst shirt met het speciaal voor Breda Bicicletta ontworpen logo is te vinden bij de jongens van 076MyWayOfLife aan de Tolbrugstraat nummer 16 of op www.076mywayoflife.nl andere merchandise van Breda Bicicletta is onder andere te vinden bij KAMU aan de Boschstraat.

Meimaand Fietsmaand, waarom pakken we juni, juli en augustus daar niet minimaal bij?